Cele mai bune laptopuri cu touch-screen

De la introducerea de catre Microsoft a Windows 8, compatibil cu ecranele tactile, numarul de laptop-uri cu astfel de facilitate a explodat pana la punctul in care culoarul cu laptop al magazinelor locale este brusc plin de oferte care va permit sa le atingeti ecranul. Tehnologia touch screen permite producatorilor sa puna ecrane tactile pe ultrabook, fara a pierde recursul portabil si, in plus, cu un spectru larg de aplicatii potentiale.

Ce are de oferit in plus un ecran tactil fata de un laptop obisnuit? Pentru inceput, se elimina un strat de obscuritate in diverse icoane ale Windows 8, marginile robuste, si apare pentru prima data optiunea de derulare pe orizontala, optiune facuta pentru interfete tactile. Odata ce ati pus mana pe un ecran de start Windows 8, interfata devine mult mai intuitiva.

Cresterea in contactul direct a condus, de asemenea, la ceea ce s-a numit o renastere in lumea designului laptopurilor. In timp ce in cazul laptop-ului cu clapeta traditionala designul a inceput sa stagneze, cu intreaga industrie de deplasare a Apple spre designul touch minimalist, aspectul laptop-urilor a fost revigorat, ceea ce a dus, inevitabil, la o varietate de modele optimizate pentru a face cea mai buna utilizare a acestui model functionala.

Producatorii au inclus, de asemenea, noi update-uri pentru programele vechi, cum ar fi cele de pictura care actualizeaza vechiul MS Paint cu perii sensibile la presiune si culori realiste, permitandu-va sa faceti arta cu simpla folosire a degetelor. Media player-ele includ acum control optimizat pentru atingere si eReader-ul foloseste miscarile oferind o modalitate mai captivanta de trece de la o pagina la alta.

In cele din urma, punerea capacitatii de atingere intr-un laptop nu este menita sa fie o modalitate de a inlocui tastatura si mouse-ul traditional, ci doar pentru a spori aceste instrumente familiare. Urmatorul pas in tehnologia de interfata si cel mai bun mod de a ramane la curent cu cele mai noi aparitii este petrecand ceva timp cu mainile pe ele.

Asus VivoBook S400CA-UH51 este una dintre cele mai putin costisitoare modaliati de a obtine un ultrabook Windows 8 complet functional. Este un ultrabook cu touch-screen, care ofera un raport calitate-pret excelent.

Dell Inspiron 15z-5523 ofera o multime de surprize, oferind performanta solida si un set de caracteristici care va ajuta sa traiti experienta Windows 8 intr-un mod placut si intuitiv.

Daca impartasiti afinitatile cu utilizatorii de Mac, 15-4010nr HP Spectre XT TouchSmart reprezinta o achizitie buna daca ai absolut nevoie de Windows 8 si trebuie sa faci des transfer de fisiere. Este un ultrabook decent ca si performante, cu ecran mare, ce functioneaza si mai bine cu un adaos de port Thunderbolt.

0 likes
Prev post: Cum curatam un laptopNext post: Laptop-uri la mana a doua

Related posts