Putin imi pasa de Valentine’s day!

Copiii au cerut azi ajutor. Au aratat ca iubesc viata! Nu e datoria noastra, a parintilor, sa-i ajutam sa traiasca in siguranta?
Iubesc in fiecare zi, clipa de clipa.

Am atatea motive sa ma bucur de dimineata cand ma trezesc pana noaptea, cand prea-plinul zilei ma tranteste in somn adanc, fara vise…

Iubesc Rasaritul, Soarele si Viata.
Doamne cat iubesc viata. Si pe cei care stiu sa o traiasca.
Pe cei care ard, umplu spatiul in care sunt. Pe cei care traiesc constienti ca viata inseamna nu doar satisfactii profesionale, placeri trupesti, ci mai ales impliniri sufletesti.

Iubesc viata si oamenii care traiesc, nu se prefac a trai. Pe cei care nu-si cauta fericirea in alcool, droguri sau in alte otravuri.
Daca si tu iubesti viata, vrei o lume curata si sigura pentru copiii tai, vrei sa ai un viitor frumos si nu unul plin de griji si umilinte, vino maine, 14 februarie, la ora 13,00 in Piata Victoriei. Ia atitudine! Nu impotriva Guvernului, a Parlamentului sau a oricui. Vino si lupta pentru tine, pentru viitorul tau, al copiilor tai si al tarii in care ai ales sa traiesti.

Datorita radio ZU suntem multi. Si ne vom face auziti.

De sarbatorile din fiecare zi iti doresc sa-ti umpli inima de iubire, sa-ti hranesti sufletul, sa-ti inalti spiritul.

Fii ceea ce te face fericit, nu ceea ce cred altii ca trebuie sa fii!

0 likes
Prev post: Curatenia de primavaraNext post: 5 lucruri care se intampla cu corpul tau atunci cand folosesti prezervativul

Related posts