Bonurile de masa – Cui i se ofera? Ce firme ofera astfeld e bonuri?

Este un lucru cunoscut ca pentru o companie este extrem de important ca angajatii sa fie multumiti si motivati corespunzator, in scopul cresterii productivitatii si calitatii produselor si serviciilor oferite. Mult cunoscutele bonuri de masa reprezinta in momentul de fata instrumentul optim pentru realizarea, fara a implica eforturi materiale semnificative, a acetsei stimulari financiare. Aceste bonuri de masa primate de salariati pot fi utilizate pentru achizitionarea de produse alimentare in magazine, supermarket-uri si hypermarket-uri. Pe langa acest lucru angajatii care le primesc le pot folosi si pentru a achita nota de plata la unele restaurante sau lanturi de magazine fast-food afiliate, unde isi pot crea singuri un meniu preferat.

Bonurile de masa sunt asemanatoare cu tichetele cadou de masa. Aceste bonuri de masa reprezinta un avantaj financiar atat pentru salariati, cat si pentru angajatori pentru ca beneficiaza de importante facilitati fiscale si un cadru legal bine definit, asigurand o completa securitate financiara, sumele aferente acestora fiind deductibile pentru companie si scutite de plata impozitului pe venit pentru angajati. Aceste bonuri de masa se acorda in mod individual cate unul pe zi, in functie de cate zile lucratoare exista in luna respectiva, valoarea acestor bonuri de masa fiind de 8.72 lei, fiind actualizata semestrial prin Ordinul Ministerului Muncii.

Firmele care ofera astfel de bonuri de masa salariatilor se bucura de cateva avantaje de natura financiara sau beneficii de natura fiscala: cheltuiala este deductibila conform legislatiei, comisionul este minim, tva-ul este aplicabil doar la valoarea comisionului, lipsa altor taxe si impozite si cadrul legal extreme de favorabil conform legislatiei in vigoare.

Alte avantaje pentru societatile care detin contracte de colaborare cu firme care emit astfel de bonuri de masa sunt: aceste bonuri de masa pot fi personalizate cu numele si logo-ul clientului, livrarea acestor bonuri de masa este prompta si se realizeaza in deplina siguranta la sediul firmei sau in locatiile stabilite, comisionul perceput este minim, livrarea se realizeaza in maxim 24 de ore de la achitarea facturii, acoperirea este nationala pentru firmele afiliate, efectuarea comenzii se face in mod rapid si simplu utilizand datele de contact, li se ofera clientilor consultanta gratuita privind facilitatile fiscale si este inclusa o asigurare de accident pentru salariatii firmelor colaboratoare.

0 likes
Prev post: O cura de slabire rapida si eficienta. Iata cum se tine

Related posts