Totul despre tichetele cadou de masa

Firmele din tara noastra au adoptat de cativa ani un sistem de motivare si recunoastere a salariatilor prin care le acorda angajatilor tichete cadou de masa sau tichete valorice lunar. Cu ocazia sarbatorilor de iarna sau pascale si cu ocazia zilei aniversare, unii angajatori ofera tichete cadou de masa in locul unui cadou mai putin apreciat. Angajatorii ofera acest cadou elegant si apreciat nu doar pentru a stumula angajatii, ci si pentru a le oferi sansa de a se simti apreciati la adevarata valoare.

Prin acordarea de tichete cadou de masa patronii sporesc cresterea performantelor salariatilor si performantele acestora lucru care se observa prin cresterea cifrei de afaceri. In perioada sarbatorilor, pe langa cunoscutele tichete de masa lunare, salariatii sunt motivati prin tichete cadou de masa, tichete care ii ajuta in perioada cadourilor sa faca fata cheltuielilor suplimentare.

Desi exista multe companii care emit astfel de tichete cadou de masa nu toate detin autorizatie, activitatea lor fiind considerata ilegala. Emiterea acestor tichete de masa se poate face doar de societatile autorizate special de Ministerul Finantelor Publice in acest sens, conditiile de autorizare si control fiind extrem de severe si restrictive, asigurand astfel un mediu sigur si securizat in acest domeniu.

Tichetele cadou sunt foarte comune in randul angajatilor

Multe firme aleg sa ofere atat angajatilor, cat si partenerilor de afaceri o recompensa binemeritata pentru efortul depus, prin aceste tichete cadou de masa. In perioada concediilor multi angajati folosesc aceste tichete cadou de masa pentru a-si achita cheltuielile de vacanta si pentru a putea face fata cheltuielilor suplimentare care intervin intr-o asemenea perioada. Angajatii si salariatii beneficiaza astfel de accesul nelimitat la o retea vasta de parteneri afiliati, cu peste 45.000 de locatii in Romania, care accepta ca modalitate de plata aceste tichete cadou de masa. Prin intermediul acestor tichete cadou de masa puteti cumpara produse din diverse categorii precum: articole vestimentare, incaltaminte, electrocasnice, carti, flori, articole de birotica si papetarie, produse cosmetice, alimente etc.

0 likes
Prev post: Peripetii in timpul curatenieiNext post: Statele lumii

Related posts