Kangoo jumps – perfect pentru refacerea dupa nastere

Daca ar fi sa ma gandesc care ar fi cea mai mare dorinta a unei femei dupa nastere, legat de ea insasi, sunt sigura ca cele mai multe dintre femei ar raspunde ca si-ar dori mai mult decat orice sa revina la silueta de dinainte de sarcina. Ei bine, pierderea kilogramelor in plus cu ajutoru curelor de slabire, arderea celulitei, inlaturarea vergeturilor, tonifierea pielii si a sanilor sunt prioritatile de dupa nastere ale oricarei femei care a avut o silueta subtire si care intorcea capete pe strada…

Pentru ca, de ce sa nu recunoastem, desi nu dam curs invitatiilor din priviri ale barbatilor pe langa care trecem in fiecare zi, la birou, pe strada, in mall-uri, etc, ele ne complimenteaza si ne revigoreaza oarecum ego-ul, cel putin pentru moment.

In functie de tipul de nastere pentru care am optat, timpul de refacere pentru fiecare dintre noi este diferit. Daca in cazul nasterii naturale, corpul este mult mai repede pregatit de miscare, in cazul operatiei cezariene perioada de refacere este mult mai indelungata si momentul intrarii in sala de sport trebuie amanat pana la indicatiile medicului.

In general, o femeie care nascut natural poate face sport dupa aproximativ doua saptamani, in timp ce o femeie care a nascut prin cezariana o poate face peste 3 sau chiar 6 luni.

Insa atunci cand va intra in sala de sport, este bine de stiut ca desi exista exercitii multiple pentru slabire si modelarea corpului (fitness, aerobic, tae-bo, spinning, etc) se pare ca specialistii recomanda kangoo-jumps ca fiind o metoda extrem de eficienta pentru refacerea siluetei, mai ales in cazul femeilor care au nascut. Sportul antreneaza toate grupele musculare, este extrem de eficient in cazul celulitei si tonifiaza foarte bine.

Evident, este importanta si alimentatia, pentru ca sportul singur nu face fata daca dieta este dezorganizata.

Atentie crescuta pentru mamele care alapteaza! Efortul mare pe care il implica anumite tipuri de sport poate duce la scaderea secretiei de lapte, si chiar la disparitia sa. Deci, este necesara alcatuirea unui program sportiv riguros observat.

5 likes
Prev post: Fetele de masa, un accesoriu definitoriu al ambientuluiNext post: Nazdravaniile copiilor de 6-7 ani

Related posts