Regim de slabire – Cum sa tii un regim care sa te ajute

Principala problema a femeilor din ziua de azi este felul in care arata si felul in care sunt private de cei din jur. Greutatea corporala perfecta este una din aspiratiile multor feemi din societatea contemporana.

Femeia moderna de azi isi doreste sa detina multe calitati, sa fie inteligenta, independenta, sa aiba calitati fizice, o greutate ideala, forme apetisante, un par bogat, o vestimentatie la moda sis a nu depinde de nimeni din punct de vedere financiar. Toate aceste lucruri pot fi obtinute, insa doar cu sacrificii.

Cum te ajuta un regim de slabire

Un regim de slabire iti poate reda greutatea mult dorita si cu putin sport formele tale pot fi conturate in mod placut.

Multe femei se lupta cu kilogramele in plus si dupa ce reusesc sa castige lupta cu kilogramele in plus, incep o alta batalie, cea cu poftele culinare. Teama ca vor reveni la greutatea initiala, le face sa intre in panica si sa adopte un regim de slabire gresit.

Unele femei renunta la regim de slabire dupa ce au obtinut o greutate dorita si in scurt timp reusesc sa acumuleze la loc kilogramele de care s-au chinuit sa scape.

Nutritionistii sustin ca cel mai indicat regim de slabire pentru persoanele care au tendinta de ingrasare este cel personalizat realizat in functie de metabolismul fiecarei persoane in parte, nu doar sa folosesti retete de slabire.

Asocierea alimentelor in mod corect intr-un regim de slabire efciient se poate realize si in fucntie de grupa de sange pe care pacientul o detine. . Cel mai frecvent regim de slabire este cel care are la baza fructe si legume, deoarece organismul trebuie sa-si primeasca dozele de vitamine si minerale necesare pentru o functionare perfecta.

Specialistii ofera consultanta persoanelor cu probleme de greutate si le pune la dispozitie un ghid de nutritie care include un regim de slabire corespunzator pentru varsta, inaltimea si greutatea fiecarei persoane in parte.

Pentru ca acest regim de slabire sa fie eficient si pentru ca aceste persoane sa poata avea o viata normala trebuie sa tina cont de anumite detalii alimentare precum: principii nutritive, grasimi alimentare, fibre alimentare, indulcitori artificiali, piramida alimentara, doza zilnica recomandata si alimentele ce pot fi incluse intr-o dieta sanatoasa. Specialistii iti pun la dispozitie o gama variata de diete alimentare , explicate din punct de vedere nutritional si indicatii referitoare la valoarea nutritiva a alimentelor de care trebuie sa tii cont.

0 likes
Prev post: Cele mai bune rețete de slăbireNext post: Cele mai recomandate exercitii de slabire

Related posts