Cura de slabire disociata

Orice femeie trebuie sa aibe grija de felul in care arata si in care se simte. De cele mai multe ori femeile dupa o anumita varsta uita de sine si pun pe primul plan copilul sau in alte cazuri partenerul de langa ele.

Pentru a scapa de kilogramele in plus aceste femei trebuie sa faca cateva sacrificii pentru ca rezultatele sa fie cele dorite. Greutatea perfecta poate fi obtinuta respectand la indicatiile unui specialist in nutritie o cura de slabire disociata. Aceasta cura de slabire disociata regleaza benefic organismul, te ajuta sa ai o viata echilibrata, armonioasa si un corp sanatos.

Celebra cura de slabire disociata prezinta cateva avntaje care le stimuleaza pe femeile acre aleg o asemenea dieta sa continue sa o respecte: aceasta cura de slabire disociata nu este deloc costisitoare, te ajuta sa-ti mentii silueta chiar si dupa ce ai slabit foarte mult, are rezultate durabile ( intre 3 si 5 ani), poate fi respectata in orice conditii si asigura un aport necesar zilnic de vitamine, calciu si minerale necesare functionarii in conditii optime a organismului.

Pe langa faptul ca slabesti in mod incredibil de rapid si obtii rezultate durabile, aceasta cura de slabire disociata te ajuta sa iti detoxifici organismul, sa iti mentii o greutate constanta si sa iti reglezi metabolismul.

Recomandare: Cure de slabire eficiente si rapide

Specialistii in nutritie sunt foarte grijulii si cu starea psihica a pacientului, pentru ca o persoana care nu se simte bine in pielea ei si are complexe, in momentul in care incearca sa slabesca si nu are rezultate poate deveni depresiva. Din acest motiv nutritionistii recomanda in aceste cazuri cura de slabire disociata.Aceasta cura de slabire disociata este recomandata in aceste cazuri pentru ca persoana in cauza nu este fortata sa renunte la nici un aliment, ci doar sa evite combinarea acestora.

Cura de slabire disociata poate varia in functie de organism astfel: se poate consuma in fiecare zi un singur tip de aliment, spre exemplu luni consumi doar fructe, marti doar legume, miercuri doar carne, joi doar lactate si asa mai departe sau poti consuma in fiecare zi doar trei alimente, spre exemplu la micul dejun consumi doar fructe, la pranz doar carne si la cina doar legume.

0 likes
Prev post: Ceaiurile de slabire – Recomandate sau nu?Next post: Iti este greu sa tii o cura de slabire? Nu esti singura!

Related posts