Cea mai eficientă cură de slăbire

Cea mai mare problema din ziua de azi in cele ami multe cure de slabire faptul ca de cele ami multe ori scazi in greutate, insa nu in mod sanatos. Pentru ca rezultatele asteptate sa fie cele dorite trebuie sa consultati un medic nutritionist care va poate ajuta sa alegeti acele cure de slabire eficiente.

Pentru ca aceste cure de slabire pe care le veti urma sa fie eficiente trebuie ca dieta sa fie cat mai aproape de nevoile organismului dumneavoastra. Acest lucru poate fi stabilit doar in urma unui control amanuntit pe care medicul specialist vi-l va face.

Vezi și: Cel mai eficient regim de slăbire

Una din celebrele cure de slabire rapide si eficiente este cea pe baza de fructe. Specialistii in nutritie sunt de parere ca aceste cure de slabire rapide si eficiente pe baza de fructe nu doar te ajuta sa slabesti in mod miraculos, ci te si ajuta sa-ti detoxifici organismul si sa-i oferi aportul de vitamine si minerale de care are nevoie. In acest fel aceste cure de slabire rapide si eficiente nu iti pun organismul in pericol, ci din contra iti aduc doar beneficii.

Aceste cure de slabire sunt recomandate de catre nutritionisti in perioada verii, pentru ca atunci ai acces nelimitat la fructe si legume. Se cunoaste avantajul consumului de fructe si legume proaspete datorita numarului scazut de calorii.

Studiile de specialitate confirma teoria conform careia persoanele care consuma fructe in mod regulat prezinta un risc mai mic de imbolnavire. Specialistii in nutritie recomanda la orice varsta si oricarei categorii de varsta aceste cure de slabire rapide si eficiente pe baza de fructe.

Dupa cum stiti pentru o viata sanatoasa trebuie sa consumati zilnic fructe si legume. O cantitate de apa considerabila este necesara, de asemenea, unei vieti sanatoase si echilibrate.

Cura de slabire cu apa este printre putinele diete la care aproape orice metabolism reactioneaza in mod pozitiv. Acest tip de cura de slabire cu apa este cunoscut inca din cele mai vechi tipuri ca fiind unul cu proprietati terapeutice benefice si cu eficacitate crescuta in slabit.

Apa in cantitati mari taie pofta de mancare, nu lasa grasijmea sa se depuna si, in plus, reduce saculetii de tesut adipos. Cantitatea de apa recomandata in mod normal in cura de slabire cu apa este de 8 pahare pe zi minim, fiecare de cate 200 ml, echivalentul a doi litri de apa.

Daca greutatea corporala a deposit limitele normalului se recomanda ca la cantitatea de apa consumata zilnic sa se adauge suplimentar minim doua pahare de apa.

Daca ii cont de aceste sfaturi si mai faci si exercitii de slabire pe langa, cu siguranta vei reusi sa slabesti.

0 likes
Prev post: Cele mai recomandate exercitii de slabireNext post: Cele mai rapide si eficiente cure de slabire

Related posts