Cele mai bune rețete de slăbire

Intrebarea cea mai des repetata de feemile din societatea contemporana este: cum sa slabesti sis a te mentii in forma fara a mai acumula cateva kilograme in plus?

Daca multe femei ajung dupa ce urmeaza o alimentatie stricta de retete de slabire la o greutate normala, cele mai multe se lupta dupa aceasta etapa ca sa se mentina la dimensiunile mult dorite.

Dupa o lupta crincena cu ele insele, urmeaza o alta lupta, cea de dupa retete de slabire. Teama ca vor reveni la greutatea initiala, le face sa intre in panica si sa adopte un regim alimentar gresit.

Unele femei renunta la retete de slabire dupa ce au obtinut o greutate dorita si in scurt timp reusesc sa acumuleze la loc kilogramele de care s-au chinuit sa scape atata timp.

Afirmațiile nutrișioniștilor

Nutritionistii sustin sa cele mai eficiente retete de slabire sunt cele personalizate, in functie de organismul fiecarei persoane si in functie de metabolismul si ritmul sau de a arde grasimile. Din motiv ca fiecare organism reactioneaza diferit, specialistii recomanda retete de slabire stabilite in functie de metabolismul fiecarui pacient. . Cele mai frecvente retete de slabire

sunt cele care au la baza fructe si legume, deoarece organismul trebuie sa-si primeasca dozele de vitamine si minerale necesare pentru o functionare perfecta.

Celebrele retete de slabit disociate care implica consumul zilnic in cantitati nelimitate de alimente sunt printre cele mai de succes retete de slabire. Aceste retete de slabire sunt foarte bune pentru ca persoana in cauza nu este fortata sa renunte la nici un aliment, ci doar sa nu le consume in combinatii.

Recomandările specialiștilor în nutriție

Specialistii in nutritie considera foarte important confortul psihic in cadrul unui regim alimentar, pentru ca o persoana care nu se simte bine in pielea ei si are complexe in ceea ce priveste indicele ei corporal, in momentul in care incearca sa slabesca si nu are rezultate poate deveni depresiva.

Din acest motiv nutritionistii recomanda in aceste cazuri retete de slabire disociate.

Exista si retete de slabire pe baza de fructe si legume care includ si un consum de ceaiuri foarte eficient. Pentru a slabi eficient specialistii sustin ca trebuie eliminate alimentele nesanatoase si cele bogate in grasimi si carbohidrati.

Dulciurile sunt eliminate definitiv in prima parte a dietei si reintroduse treptat in cantitati reduse. Cantitatea de proteine recomandata la fiecare masa in acest tip de retete de slabire este in medie de 150 de grame.

Nucile, semintele, alunele, fructele confiate si cele de padure pot fi consumate in cantitati reduse in primele doua luni de regim. Dupa ce ai slabit jumatate din greutatea pe care ti-ai propus-o poti incepe sa reintroduci treptat si cu moderatie painea si pastele.

0 likes
Prev post: Iceberg – Casa de Modă Italiană. Cum A Apărut?Next post: Regim de slabire – Cum sa tii un regim care sa te ajute

Related posts