Ceaiurile de slabire – Recomandate sau nu?

Efectele negative ale unei diete alimentare nepotrivite isi vor face simtita prezenta daca nu stiti care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurgeti sau daca nu alegeti produsele potrivite. Orice nutritionist va va recomanda in dieta de slabit si cateva ceaiuri de slabire care va vor ajuta sa eliminati in mod rapid si eficient nu doar kilogramele in plus, ci si toxinele din organism.

Daca pana acum nu ati avut incredere in ceaiuri de slabire, situatia se va schimba si va trebui sa va adaptati celeor mai eficiente diete de slabit, insa nu inainte de a consulta un specialist in nutritie inainte.

Vezi si: Cele mai eficiente si rapide cure de slabire

Un nutritionist va poate ajuta sa va schimbati stilul de viata, regimul alimentar sis a introduceti printre obiceiurile alimentare zilnice si consumul de ceaiuri de slabire, fara ca acest consum sa nu dea rezultatele mult dorite.

Daca ati incercat pana acum sa consumati ceaiuri de slabire si eforturile dumneavoastra au fost zadarnice, va vom prezenta in randurile ce urmeaza cateva ceaiuri de slabire care au rezultate rapide si durabile in lupta cu kilogramele in plus.

Ca orice alta dieta si cea bazata pe ceaiuri de slabire prezinta atat avantaje, cat si dezavantaje. Principalele avantaje ale acestir ceaiuri de slabire sunt: nu contin nici o calorie, hidrateaza organismul, reduce riscurile aparitiei afectiunilor cardiace sau ale cailor respiratorii, previn formarea cheagurilor de sange, contribuie la detoxifierea organismului si au actiune energizanta.

Dezavantajele consumului acestor ceaiuri de slabire sunt: consumul de ceaiuri de slabire conduce la aparitia starilor de oboseala, la aparitia starilor de insomnie si agitatie. Pentru ca aceste efecte adverse care desi nu prezinta risc de periculozitate sunt neplacute, puteti reduce cantitatea de ceaiuri de slabire si cantitatea de zahar inclusa in ceai.

Citeste si despre: Cura de slabire super eficienta. Cum se tine?

Celebrele ceaiuri de slabire naturale sunt cele mai indicate in dietele de slabit. Ceaiul de urzica, ceaiul verde, ceaiul din frunze de dud sau nuc, ceaiul chinezesc sau cel antiadipos si cel verde sunt principalele ceaiuri care fac parte din categoria ceaiuri de slabire eficiente recomnadate de specialistii in nutritie. Toate aceste ceaiuri contin vitamine, calciu si minerale si pot fi consumate in cantitati moderate, deaoarece in cantitati mari pot deveni toxice. Speciliastii in nutritie va recomanda sa profitati de natura si de proprietatile acestor ceaiuri de slabire pentru a slabi sanatos. Daca va veti infometa sau veti apela la alte metode gresite de slabit nu veti obtine rezultatele dorite si nici nu va veti mentine sanatatea.

0 likes
Prev post: Cele mai rapide si eficiente cure de slabireNext post: Cura de slabire disociata

Related posts