Cele mai rapide si eficiente cure de slabire

Oricine isi doreste sa slabeasca rapid si eficient fara a depune eforturi prea mari. Din pacate acest lucru este posibil, cu ajutorul unor cure de slabire rapide si eficiente care insa implica totusi sacrificii majore. Aceste cure de slabire rapide si eficiente au fost create special pentru cei perseverenti care isi doresc cu adevarat sa slabeasca si care sunt dispusi sa faca anumite sacrificii pentru acest lucru.

Una din celebrele cure de slabire rapide si eficiente este cea pe baza de fructe. Specialistii in nutritie sunt de parere ca aceste cure de slabire rapide si eficiente pe baza de fructe nu doar te ajuta sa slabesti in mod miraculos, ci te si ajuta sa-ti detoxifici organismul si sa-i oferi aportul de vitamine si minerale de care are nevoie. In acest fel aceste cure de slabire rapide si eficiente nu iti pun organismul in pericol, ci din contra iti aduc doar beneficii.

Nutritionistii sutin ca cea mai buna perioada pentru a urma aceste cure de slabire rapide si eficiente cu fructe este vara pentru ca in acest anotimp va puteti bucura de toate fructele si legumele. Se cunoaste avantajul consumului de fructe si legume proaspete datorita numarului scazut de calorii. Studiile de specialitate confirma teoria conform careia persoanele care consuma fructe in mod regulat prezinta un risc mai mic de imbolnavire sau de a fi expuse bolilor de inima, diabetului sau cancerului.

Specialistii in nutritie recomanda la orice varsta si oricarei categorii de varsta aceste cure de slabire rapide si eficiente pe baza de fructe. In cazul in care o persoana nu poate consuma o cantitate mare de fructe pentru mai mult timp poate incerca sa reduca perioada de interval. O singura zi pe saptamana, in care sa consume numai fructe, este suficienta pentru cei care isi doresc sa isi regleze greutatea corporala.

O a doua varianta care poate intra in categoria cure de slabire rapide si eficiente este dieta cu limonada. Aceasta dieta este foarte eficienta atat in slabit, cat si in eliminarea toxinelor din organism. Detoxifierea este cunoscuta ca fiind un real adjuvant in curele de slabire datorita efectelor benefice pe care le are asupra organismului. Aceasta dieta presupune prepararea unei lemonade obtinuta din 6 lamai la care se adauga putin sirop de artar, piper si apa, dupa gust.

Limonada se bea in fiecare dimineata pe stomacul gol, cu jumatate de ora inainte de micul dejun, avand rol de a regla tranzitul intestinal si de a accelera metabolismul. Aceasta dieta poate fi urmata in orice perioada a anului. Durata minima a dietei este de 30 de zile si cea maxima de 45 de zile. In acest interval nu este nevoie sa urmati nici un alt regim alimentar sau sa depuneti vreun effort de orice natura.

0 likes
Prev post: Cea mai eficientă cură de slăbireNext post: Ceaiurile de slabire – Recomandate sau nu?

Related posts