Strategii de marketing pentru promovare site

Daca nu folositi internetul pentru a vinde serviciile dumneavoastra profesionale, cu siguranta veti pierde oportunitati extinse. Utilizarea internetului pentru promovarea afacerii va poate ajuta enorm in indeplinirea scopurilor dumneavoastra ca si antreprenor. Iata cateva strategii foarte importante de marketing online pentru a va stabili prezenta in mediul online, pentru a va extinde accesul pe piata globala si pentru a va dezvolta substantial afacerea.

  1. Formulati o semnatura buna atunci cand trimiteti emailurile. Aceste este un lucru pe care foarte multe persoane il ignora. Dar este foarte puternic pentru cresterea unei afaceri. Modificati frecvent linia de semnatura din partea de jos a tuturor emailurilor. Cateva „semnaturi” pot fi create folosind Outlook sau programul dumneavoastra obisnuit de email. Oferiti un link catre un articol sau o lista de sfaturi sau cel mai recent buletin informativ. Asigurati-va ca dand click pe acest „hot link” persoanele vor ajunge direct pe site-ul dumneavoastra. Adaugati un apel la actiune sau un motiv de accesare a site-ului.
  2. Dezvoltati un site castigator. Alegeti un nume de domeniu usor de memorat si atractiv. Puteti sa va inregistrati domeniul chiar inainte de a-l dezvolta. Puteti incepe cu un site simplu de 5 sau 10 pagini si nu trebuie neaparat sa investiti mult in asta – exista template-uri disponibile gratuit pe internet. Investiti mai degraba in promovare site. Creati un centru de resurse pentru zona dumneavoastra de specialitate pentru a va creste reputatia si pentru a atrage trafic pentru produsele si serviciile oferite.
  3. Promovare site. Creati pagina de pornire astfel incat sa se refere cat mai mult la potentialii dumneavostra clienti si mai putin la dumneavoastra. Puneti-va in pielea clientului ideal, ganditi-va ce dorinte are, ce cauta pe site-ul dumneavoastra, ce si-ar dori sa gaseasca aici etc. Pe fiecare pagina ar trebui sa aveti titluri care vand ceva si sa invitati persoanele sa va contacteze sau sa se inscrie la newsletter. Stabiliti doua sau trei cuvinte principale pentru fiecare pagina pe care clientul dumneavoastra le-ar cauta si pe care ar trebui sa le gaseasca la dumneavostra pe site. Folositi aceste cuvinte cheie de mai multe ori in interiorul continutului paginii, astfel inca motoarele de cautare sa va gaseasca cu usurinta.
  4. Pentru promovare site trimiteti newsletter informativ pe email. Trimiterea unui email sub forma de newsletter reprezinta cea mai buna cale de promovare a serviciilor online. Este una din cele mai usoare cai de a va extinde reputatia si a va creste recomandarile in randul clientilor. Oamenii vor primi multe mesaje de la dumneavaostra de-al lungul timpului si vor incepe sa aiba incredere in expertiza si stilul dumneavoastra. Cand vor avea nevoie exista sanse foarte mari sa se indrepte direct spre site-ul dumneavoastra. Trimiterea de newsletter este o strategie buna de promovare site si nu implica prea multe eforturi financiare.
0 likes
Prev post: O noapte ca nici o alta.Next post: De ce ai nevoie de optimizare SEO?

Related posts