Cum alegi mobila de bucatarie ieftina

Cu totii ne dorim sa avem o casa decorata in mod placut si personalizata in functie de gusturile noastre. Cand te muti in casa noua sau cand iti schimbi locuinta iti doresti ca intreg spatiul sa fie redecorat, acest lucru fiind posibil daca reusesti sa schimbi piesele de mobilier din intreaga locuinta sau daca reusesti sa adptezi vechile piese de moilier la spatiul nou. O mobila bucatarie ieftina poate contribui la personalizarea bucatariei fara a fi nevoie sa faci o investitie mare.

Exista producatori de mobila care executa mobila bucatarie ieftina la comanda dupa orice model sau schema realizata de client. Clientul poate realiza o mobila bucatarie ieftina la comanda adaptand orice combinatie de culori isi doreste si orice material la spatiul pe care isi doreste sa-l personalizeze.

Mobila bucatarie ieftina poate fi realizata din pal melaminat cu dimensiuni care pot varia intre 9 si 18 mm sau din MDF care este un material foarte des cautat pentru aspectul sau estetic placut.

Placile de pal sau cel de MDF pot avea cant ABS (care poate varia intre 0.4mm si 2 mm), finisaje in culori precum wenge si vanilie in combinatie, pot include un blat termorezistent si accesorii suplimentare precum: picurator pentru vase, cos Jolly ( suport vertical pentru sticle), glisiere la sertare, manere metalice in diverse variante, picioruse reglabile, roti mobile, cos pentru gunoi cu sistem de glisare al capacului si un sistem de deschidere pe pistoane cu gaz, de glisare in sus a usilor.

Mobila bucatarie ieftina poate fi si una de calitate, nu este nevoie ca piesele de mobilier sa fie confectionate din lemn masiv sau natural pentru ca acest lucru sa fie posibil. Lemnul (si derivatele sale) este unul din cele mai intalnite materiale din industria mobilierului.

Un mobilier clasic, masiv este de regula confectionat din lemn natural cu diferite esente: nuc, fag, stejar, brad, artar, pin etc. Mobilierul din lemn natural este cunoscut pentru durabilitatea si calitatea sa superioara, insa costurile sale mari ii impiedica pe clienti sa opteze pentru o mobila de bucatarie din lemn masiv, preferand o mobilade  bucatarie ieftina din pal melaminat sau MDF, acestea fiind materiale de buna calitate, rezistente care pot fi achizitionate la preturi foarte mici.

0 likes
Prev post: Cum alegi Mobila de bucatarieNext post: Jocuri cu barbie la bucatarie

Related posts