Fetele de masa, un accesoriu definitoriu al ambientului

Decorarea meselor poate deveni dintr-o simpla activitate o adevarata creatie artistica, folosind produsele propuse de designerii specializati in decoratiuni interioare. Clasica fata de masa alba poate fi inlocuita cu succes la recomandarea designerilor cu fete de masa in culori tari si indraznete. Daca nu aveti cum sa incadrati cu decorul aceste fete de masa colorate puteti ramane la fata de masa clasica alba peste care puteti asorta un napron dreptunghiular colorat astfel incat masa sa capete un aer vesel, de sarbatoare. Din categoria fete de masa fac parte mai multe modele precum: fete de masa in carouri, fete de masa din in, fete de masa din bumbac, fete de masa cu tesaturi fine, fete de masa de tip damask, fete de masa din fire dublate, fete de masa cu motive florale, fete de masa pentru Craciun, fete de masa pentru sarbatorile pascale, fete de masa pentru bucatarie, fete de masa pentru restaurant, fete de masa din material sintetic si lista poate continua. Toate aceste modele de fete de masa se gasesc in diverse variante, cu dimensiuni variabile si intr-o diversitate impresionanta de culori. Asadar, precum alegerea mobilei de bucatarie, si fetele de masa joaca un rol important.

Utilitatea acestor fete de masa este indispensabila in casa oricarei persoane. Ofera protectie mesei de taieturi, de zgarieturi, de pete si de posibile arsuri survenite in urma asezarii unor obiecte cu temperaturi ridicate, precum oale sau tigai. O inovatie in domeniul tesaturilor a condus la aparitia unor fete de masa ce pot fi tratate antimurdarire, tratament special ce confera tesaturilor proprietatea de a respinge lichidele care pot produce pete (sucuri, cafea, vin, bere etc.), efectul pastrandu-se pana la 100 de spalari, fiind recomandate in restaurante unde traficul de clienti este intr-un flux constant si intens.

Designul camerei poate fi schimbat total printr-o fata de masa deosebita. O fata de masa de calitate superioara satisface cele mai rafinate gusturi si asigura modalittaea de a innobila spatiul interior imprimand un caracter aparte. O fata de masa este speciala datorita noteio de originalitate si noutate care se datoreaza abordarii specifice prin crearea de elemente unice definite prin broderii, monograme, imprimeuri originale si cusaturi fine.

0 likes
Prev post: Muntele Ceahlau – Cum il parcurgi? Cat dureaza pana in la varful Dochia?Next post: Kangoo jumps – perfect pentru refacerea dupa nastere

Related posts