Cardurile de masa – Cui i se ofera si cat sunt de importante?

Cele mai importante evenimente din viata unui om trebuie marcate cu o petrecere. Botezul, nunta sau aniversarea casatoriei sunt cele mai importante momente din viata unui om, momente care de obicei devin de neuitat datorita atmosferei create atat de invitati, cat si de detaliile petrecerii. Locatia este si ea importanta, reusind sa creeze o atmosfera aparte prin detaliile decorului. Pe langa decoratiunile din flori asezate pe mese si pe langa lumanarile parfumate care creaza un ambient placut, un rol important il detin celebrele carduri de masa care pe langa functia estetica indeplinesc si o a doua functie, cea practica.

Firmele de organizare evenimente speciale detin o colectie intreaga de carduri de masa pentru nunta si carduri de masa pentru botez, unele realizate manual dupa preferintele clientilor. Aceste carduri de masa pentru nunta si carduri de masa pentru botez sunt confectionate din carton alb sau ivory si inscriptionate dupa preferinta dumneavoastra. Multiplele modele de carduri de masa pentru nunta si carduri de masa pentru botez, includ atat carduri de masa simple, calareti, cat si plicuri de bani pentru nunta, adica un card de masa pentru nunta cu un plic de bani in care se pune darul pentru proaspetii insuratei. Aceste carduri de masa sunt prevazute cu modele de flori sau fundite, care sunt disponibile in mai multe nuante si dimensiuni. Asadar, cardurile de masa sunt diferite de bonurile de masa. Acestea se ofera participantilor, in cadrul unui eveniment, pe cand bonurile se ofera angajatilor ca un supliment pentru salariu.

Fontul de litera si culoarea lui se pot modifica in functie de dorinta clientului, textile de pe aceste carduri de masa putand fi schimbate cu un text ales de clienti, atata timp cat se incadreaza in limita spatiului existent. Textul prezent pe aceste carduri de masa poate suna asa:

  • Va multumim din inima ca ati acceptat invitatia noastra.
  • Va multumim ca sunteti alaturi de noi.
  • Va multumim din inima ca ati fost alaturi de noi in aceasta zi, transformand-o intr-o amintire de neuitat.
  • Va multumim ca va bucurati alaturi de noi in aceasta zi minunata.
  • Bine ati venit! Va multumim ca sunteti alaturi de noi.
  • Va dorim petrecere frumoasa!
  • Va multumim ca sunteti alaturi de noi in aceste clipe speciale.Va dorim petrecere frumoasa!

Firmele de specialitate realizeaza la comanda, in functie de dorintele clientului, carduri de masa personalizate. Clientii trebuie sa specifice in formularul de comanda textul dorit si toate detaliile legate de aspectul cardurilor. In cazul in care nu sunt specificate schimbari sau precizari in legatura cu textul, culorile si fundita atasata, firma va realize unul din modele existente in catalogul de modele.

0 likes
Prev post: Pauza de masa, secretul unui succes profesionalNext post: Muntele Ceahlau – Cum il parcurgi? Cat dureaza pana in la varful Dochia?

Related posts