Despre costumele de baie cu push up

Termenul de „push-up” este asociat in general cu un articol de vestimentatie indispensabil femeilor, cu sutienul. Sutienul cu push up a fost lansat de compania Wonderbra, Eva Herzigova fiind prima care l-a promovat pe piata in diverse reclame. In prezent, acest tip de sutien este considerat una dintre cele mai importante inventii din istoria modei.

Motivul pentru care este adorat de femeile din intreaga lume este simplu: ofera iluzia unui bust mai mare, prin ridicarea lui. Femeile complexate de dimensiunea bustului lor, si nu numai, au primit acest articol cu mare entuziasm, votandu-l pe primul loc in topul realizat de lantul de magazine Debenhams. Acesta a surclasat alte articole precum: jeansii evazati, fustele mini, corsetul si tocurile cui.

Citește în continuare: Cel mai bun costum de baie online

Cel mai vechi sutien cu „push up” din lume a fost descoperit intr-un depozit al unui muzeu din Londra. Acesta are o vechime aproximativa de 200 de ani si niste bureti creati special pentru a da impresia de bust „generos”.

Astfel au aparut costumele intregi

Si pentru ca un costum de baie este un alt accesoriu care nu lipseste din garderoba oricarei femei, costumelor de baie din doua piese le-au fost adaugati in partea de sus, in sutien, buretei. Așa au apărut costumele de baie întregi.

Astfel au luat nastere aceste costume de baie cu push up. Cele mai multe costume de baie cu push up sunt destinate femeilor cu bustul mic sau celor care doresc sa impresioneze in acest sens.

Din categoria costume de baie cu push, sutienele acestora au bretele ajustabile, pentru a se potrivi oricarei constitutii, si se inchid la spate. Ele sunt insotite de bikini, pentru ca femeia care poarta costumul de baie sa se simta confortabil si neaparat admirata.

Unele costume de baie cu push au inserat in sutien silicon sau pungi cu apa pentru a da impresia unui bust natural. In plus acestea sunt sustinute de un suport metalic sau de plastic, care asigura mentinerea bustului ridicandu-l.

Inainte de a va achizitiona unul din modelele de costume de baie cu push up asigurativa ca va cunoasteti cu exactitate masurile, mai precis ce marime de cupa vi se potriveste. Pana la urma chiar daca modelul respectiv ce apartine de categoria costume de baie cu push up are un aspect extraordinar, ceea ce e mai important pentru dumneavostra e sa va simtiti bine, confortabil.

0 likes
Prev post: De ce să îți cumperi un costum de baie întreg?Next post: Două din cele mai celebre branduri de ochelari de soare

Related posts