De ce să îți cumperi un costum de baie întreg?

Istoria costumului de baie a avut la inceput in centru doar tipurile de costume de baie intregi. Cele din doua piese, aparute mult mai tarziu, erau considerate provocatoare deoarece scoteau la iveala o parte mai mare a trupului unei femei. De cativa ani insa, moda ce are la baza tipurile de costume de baie intregi a revenit si din ce in ce mai multe femei iau in considerare posibilitatea de a-si achizitiona un costum de baie de acest fel.

Tipurile de costume de baie intregi avantajeaza toate constitutiile, siluetele, de la cele subtirele pana la cele mai plinute. Din categoria de costume de baie intregi fac parte acelea care acund rotunjimile coapselor. Noile modele au decolteu adanc, in forma de V, spatele gol, si unele chiar decupaje pe abdomen care le fac extrem de atractive.

Citește și: Cum cumperi un costum de baie online?

Femeile care isi cumpara costume de baie intregi le prefera pentru ca: fie au burtica si nu se simt bine sa o lase la vedere (ceea ce este pana la urma si inestetic), fundul lor are forme „plinute” si picioarele nu sunt chiar lungi ca de fotomodel. Nuantele in care apar aceste costume de baie intregi acopera o paleta larga, de la cele deschise (roz, bleu, galben) la cele inchise (rosu, negru, albastru) si pot avea motive animal print, dungi (cele verticale va fac sa pareti mai inalta), buline si carouri.

Alegeti costume de baie intregi daca vreti sa aveti incredere in voi si sa va simtiti bine in propria piele, sunt o alternativa sigura de reusita!

0 likes
Prev post: Cotume de baie online – avantajele achizitionarii pe InternetNext post: Despre costumele de baie cu push up

Related posts