Ochelarii de soare Versace – Cel mai Bun Brand? Chiar Merită Banii?

Versace este o companie internationala de moda fondata de italianul Gianni Versace in 1978 si reprezinta unul dintre brandurile cele mai la moda in materie de ochelari de soare de pe piata. Inca din anul in care a fost fondata, Versace a fost o prezenta constanta pe scenele internationale de moda cu tipurile sale de ochelari de soare unici ca design si culori.

Ochelarii de soare Versace denota lux, frumusete, stil elegant si design rafinat.
Acestia pot fi achizitionati de pe Internet sau din magazinele designer-ului. Internetul reprezinta insa o solutie riscanta pentru a cumpara ochelari originali, deoarece exista multe site-uri care vand produse contrafacute.

Citește și: Despre ochelarii de soare Tommy Hilfiger

Ramele originale poarta simbolul caracteristic marca Versace, care se afla fie pe partea exterioara a ramei fie pe cea partea interioara. Pretul poate fi, de asemenea, un indicator pentru ochelarii originali marca Versace.

Toti ochelarii de soare marca Versace sunt facuti de italieni si se vand impreuna cu o carcasa frumoasa dar puternica pentru protectie, o carpa moale pentru curatat si certificat de autenticitate, care este eliberat doar in cazul achizitionarii unui produs suta la suta autentic marca Versace.

Polaroid

Polaroid este o companie internationala producatoare de electronice de consum si ochelari, fondata initial in 1937 de Edwin H. Land.

Acesta este faimoasa in special pentru camerele sale de film instantanee, care au ajuns pe piata in 1948, si a continuat sa fie in topul companiilor furnizatoare de produse emblematice pana din februarie 2008 cand s-a luat decizia de a inceta orice productie in favoarea produselor destinate fotografiei digitale.

Produsul initial care a dominat piata a fost reprezentat de ochelarii polarizati de soare, care au fost rezultatul unei cercetari auto-ghidate a lui Land in materie de polarizare, fiind disponibili pentru prima data in 1936.

Vezi și: Totul despre ochelarii de soare Exte

Polaroid Eyewear produce ochelari de soare polarizati si lentile polarizate, precum si rame optice, ochelari de lectura, si lentile de tip clip-on.

Compania vinde de asemenea produse folosindu-se de urmatoarele denumiri ca brand: Polaroid Polarized Sunglasses, Polaroid Eyewear, Disney, Revlon, Hello Kitty, si Sunmate. Polaroid Eyewear este o parte a grupului StyleMark, si are birouri in Marea Britanie, Elvetia, Italia, Suedia, Olanda, Rusia, Hong Kong, si Statele Unite.

0 likes
Prev post: Despre ochelarii de soare Tommy Hilfiger – Merită Cumpărați?Next post: Cotume de baie online – avantajele achizitionarii pe Internet

Related posts