Oakley – Un Brand de Renume de Ochelari de Soare

Oakley, Inc. este una dintre primele companii ale carei produse sunt destinate performantei sportive. Stabilit in in Foothill Ranch, California, brandul produce ochelari de soare, viziere tip sport, ochelari de schi si o intreaga serie de alte accesorii si unelte de performanta. Cei de la Oakley fac, de asemenea, ceasuri, haine, genti, rucsaci, pantofi, ochelari, ochelari pentru hochei si fotbal american, echipamente de golf si alte accesorii.

Citește și: 2 Din cele mai celebre branduri de ochelari

Primii ochelari de soare Oakley se numeau Eyeshades Pilot Factory; acestia semanau cu ochelarii de protectie, si au fost foarte scumpi la momentul respectiv. Urmatorii au fost Frogskins Oakley – o piesa celebra, foarte accesibila, care a avut o revenire fantastica in moda curenta pentru tineret.

Ochelari de soare Oakley respecta si chiar depasesc cerintele ANSI Z87.1 pentru impact si protectie impotriva unei forte puternice de impact. Toti ochelarii Oakley trebuie sa treaca trei teste inainte de a fi produsi pentru vanzare. Unul dintre aceste teste este acela de a opri senzatia de ameteala pe care o dau majoritatea ochelarilor de soare obisnuiti.

Daca va cumparati o pereche de ochelari de soare ieftini cel mai probabil veti experimenta senzatii de ameteala dupa ceva timp. Cu Oakley, aceste ameteli nu mai exista. Acest lucru se datoreaza unui sistem de proiectare specific care asigura o acuratete optica maxima si echilibru. Pentru a testa acest lucru, cei de la Oakley aseaza o pereche de ochelari pe un stativ si permit trecerea a doua lumini laser de culoare rosie respectiv verde prin lentile.

Vezi și: Despre ochelarii de soare Versace

Luminile sunt apoi deviate si se opresc pe un perete. Inginerii proiectanti se asigura ca aceste lumini se intalnesc in exact acelasi punct. Protectia impotriva impactului este unul dintre testele principale de care ochelarii Oakley trebuie sa treaca.

Lentilele si ramele Oakley sunt concepute pentru a proteja impotriva socurilor, a soarelui si a vantului. Drept consecinta, acesti ochelari performanti reprezinta alegerea Cadrelor Militare SUA si a sportivilor din intreaga lume.

0 likes
Prev post: Cum cumperi un robot de bucatarieNext post: Cum alegi Mobila de bucatarie

Related posts