Despre casa de modă italiană Moschino – Cum a devenit celebră?

Moschino este o casa de moda italiana, care se ocupa cu design-ul vestimentar destinat barbatilor, femeilor si copiilor. Brand-ul a fost creat initial in 1983 de catre italianul Franco Moschino (1950 – 1994).

Te-ar putea interesa și: Cum au apărut ochelarii de soare Exte?

Acesta impreuna cu casa de moda fondata de el au devenit celebri datorita unui design inovativ, plin de culori si cateodata excentric, datorita criticilor aduse de el in industria modei si pentru campanile sale sociale de sensibilizare de la inceputul anilor ’90. Spre deosebire de alte branduri, Moschino este cel care include cel mai mult ideea de creativitate si originalitate, conferind stiluri care sunt in deplina armonie cu imaginea acestui brand.

Citește despre: Ochelarii de soare Oakley

Ochelarii de soare Moschino sunt destinati oamenilor tineri, ironici si non-conformisti carora le plac ramele confectionate dupa principiul design-ului original si indraznet, avand un stil cu siguranta neconventional. Colectia de ochelari de soare Moschino este apreciata de persoanele care adora sa poarte combinatii de culori si forme create pentru a surprinde, dar care nu doresc sa renunte la standarde ridicate de calitate.

Mont Blanc

Colectia de ochelari de soare MontBlanc vine din partea unuia dintre cei mai buni producatori din lume de produse sofisticate de inalta calitate si lux. Ochelarii de soare MontBlanc oferta frumusete atemporala, stil si calitate. In 2008 a fost introdusa o colectie noua de ochelari de soare cu noi modele si culori. Aceasta colectie este destinata sa ofere persoanei care poarta ochelarii un aspect mai luminos.

Designul clasic negru si auriu isi are radacinile in stilul legendarelor instrumente de scris MontBlanc, la fel ca si materialele de calitate superioara din care sunt confectionati ochelarii de soare: acetat exclusiv de inalta calitate, metal rafinat si placat cu aur. Steaua MontBlanc „”MB””, care apare ca simbol distinctiv pe toti ochelarii de soare, este un simbol al maiestriei perfecte si al calitatii superioare, conferind un aspect unic.

Lentilele montate in ochelari de soare Montblanc sunt de inalta precizie optica si rezistente la impact. Cu toate acestea, ele nu ar trebui sa fie considerate ca fiind indestructibile. Ramele sunt confectionate din materiale alese in mod special pentru a conferi luminozitate, confort si robustete.

Ochelarii de soare MontBlanc nu sunt potriviti pentru a privi direct catre soare sau pentru expunerea la radiatii ultraviolete produse de surse artificiale. De asemenea, acestia nu sunt potriviti pentru conducerea unui automobil in conditii de lumina slaba sau pentru persoanele suferinde de vizualizarea defectuoasa a culorilor.

0 likes
Prev post: Jocuri cu barbie la bucatarieNext post: Plantele aromate în bucătărie

Related posts