Iceberg – Casa de Modă Italiană. Cum A Apărut?

Iceberg este o casa de moda de origine italiana avand ca principiu design-ul de lux. Fondata in 1962 de catre Silvio Gerani si Giuliana, casa de moda furnizeaza femeilor produse de tip prêt-a-porter, accesorii si parfumuri, fiind o parte din grupul Gilmar. Sediul central se afla in San Giovanni – Marignano, Italia.

Compania detine buticuri si magazine in orase din Europa, in principal in Italia, dar si la Londra, Paris, Moscova, Kiev, in Kuwait City si Dubai. Fiul fondatorului, Paolo Gerani, este persoana responsabila cu creativitatea si manager in acelasi timp.

Astazi Iceberg este o forta definitorie in aceasta lume colorata cu produse rafinate, de tip sport si cosmopolite, produse care sunt pline de personalitate. Colectia de ochelari Iceberg nu face exceptie de la aceasta regula, ochelarii de soare fiind prezentati pentru prima data la Paris in luna octombrie 2006. Creativ si original, caracterizat printr-un amestec puternic de traditie si tehnologie: acesta este principiul esential al colectiei de ochelari Iceberg.

0 likes
Prev post: Plantele aromate în bucătărieNext post: Cele mai bune rețete de slăbire

Related posts