Cum cumperi un robot de bucatarie

Cauti un robot de bucatarie care sa-ti fie de real ajutor in activitatile culinare? Nimic mai simpli. Poti achizitiona un robot de bucatarie performant consultand ofertele de robot de bucatarie din magazinele care comercializeaza produse electrocasnice.

Dupa cum stim cu totii un robot de bucatarie este un aparat electrocasnic complex care indeplineste functii multiple. Un robot de bucatarie este cel mai util obiect care nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie.

Acesta se gaseste in variante diverse,cu functii diverse, cu dimensiuni diverse si accesorii multiple. Un robot de bucatarie performant este prevazut cu patru trepte de viteza si cu functii diversificate: functie de taiere, functie de tocare, functie de mixarea, functie de maruntire, functie de amestecare, functie de framantare si functie de rasnitare.

Unh astfel de robot de bucatarie va va fi de folos pentru a toca carnea si alte produse care necesita acest proces, va va fi un sprijin in stoarcerea fructelor si a citricelor, in mixarea si framantarea aluatului, avand un vas de 2.1 kg capacitate si inclusive la maruntirea, felierea si razuirea diferitelor produse.

Pe langa toate aceste functii acest robot de bucatarie este prevazut si cu un dispozitiv de pasat, prin care poate pasa orice fruct sau orice leguma.

Un robot de bucatarie performant are o putere de minim 400W, este prevazut cu doua trepte de viteze, are o functie plus, are posibilitatea de a atasa un blender, este prevazut cu picioare gumate antialunecare si o capacitate de minim 2 litri.

Accesoriile unui robot de bucatarie performant pot fi urmatoarele: un bol procesare pentru hrana, o lama, un accesoriu pentru impingere, o cana masuratoare, o spatula, cinci accesorii pentru feliere si grill, un disc pentru cartofi prajiti si un suport.

Pe langa toate aceste accesorii, un robot de bucatarie performant este prevazut cu un sistem de inchidere a capacului pentru siguranta. Firmele producatoare ofera clientilor certificat de garantie valabil pentru 24 de luni.

0 likes
Prev post: Cele mai bune scaune de bucătărieNext post: Oakley – Un Brand de Renume de Ochelari de Soare

Related posts