Două din cele mai celebre branduri de ochelari de soare

Cavalli

Ochelarii de soare Cavalli sunt unul dintre cele mai celebre branduri la moda in farmecul scenelor de prezentari ale noilor creatii vestimentare. Acesti ochelari ai lui Roberto Cavalli pot fi vazuti fiind purtati de multe celebritati , dandu-le un aspect mai atragator si mai teatral. Acesti ochelari sunt unici si prin faptul ca prezinta contraste luminoase si puternice, fapt care le confera o armonie deosebita si un aspect atractiv.

Roberto Cavalli este un designer caruia ii place sa imbine ramele clasice, aproape iconice, cu un design modern, salbatic si erotic, viu si plin de culori. Ca si trasaturi constante pentru intreaga linie de branduri se pot consemna romantismul si feminitatea, luxul pur si absolut.

Te-ar putea interesa și: Despre ochelarii de soare Exte

Posedand acel factor “cool” care nu da niciodata gres, ultima linie de ochelari de soare de la Roberto Cavalli dezvaluie ultimele tendinte in materie de design ramanand in acelasi timp fideli acelui aspect estetic specific Cavalli.

Desi au totodata si un aspect oarecum clasic, acesti ochelari de soare au un stil aparte de netagaduit. De la blugi si tricou pana la o tinuta potrivita pentru un cocktail, ochelarii de soare Cavalli se potrivesc fara cusur oricarei tinute.

Cerutti

Ochelarii de soare Cerutti sunt in masura sa ofere protectie completa consumatorilor, deoarece sunt tratati si confectionati special pentru a fi rezistenti la soare si pentru a oferi protectie impotriva razelor UV.

Un alt motiv important pentru care multi clienti ii achizitioneaza este necesitatea lor pentru un accesoriu care sa fie la moda. Stilul rafinat de imbracaminte devine desavarsit cu ajutorul ochelarilor de soare Cerutti. Acesta este un brand care nu are probleme in a tine pasul cu cele mai recente evolutii in tendintele modei.

Cei de la Cerutti inteleg ca o pereche de ochelari de soare este intr-adevar ceea ce este remarcat in primul rand, chiar inainte de tinuta reala pe care o anumita persoana o poarta. Cerutti combina culorile minunate ca maroul de Havana si rosul cu materiale plastice cu un design futurist, avand accente metalice.

Ramele lor sunt disponibile in toate dimensiunile pentru a se potrivi tuturor tipurilor de modele faciale ale clientilor.Designul ochelarilor de soare este foarte important pentru aspectul general al unui individ deoarece trebuie sa se potriveasca foarte bine cu forma fetei individului.

Designerii de la Cerutti au luat in considerare forma fetei pentru barbati si femei si au facut in asa fel incat sa fie siguri ca exista o varianta pentru fiecare.

O pereche de ochelari de soare Cerutti va va spori caracteristicile naturale, in timp ce va protejeaza ochii. Purtarea unor ochelari de soare de dimensiuni nepotrivite ar putea face un chip rotund sa para si mai rotund sau o fata mai lunga sa para si mai lunga. Insa atunci cand alegeti marca Cerutti trasaturile fetei in ansamblu vor deveni echilibrate, conferind un aspect ingrijit si elegant.

0 likes
Prev post: Despre costumele de baie cu push upNext post: Cele mai bune scaune de bucătărie

Related posts