Ochelarii de soare Exte – Merită cumpărați?

Numele Exte spune totul: este un nume care simbolizeaza, intr-un mod clar si unic, legatura dintre prezent si viitor. Puritatea, precizia si liniile ortogonale se afla la baza conceptului Exte, precum si imaginatia neinfranata si libertatea de exprimare in forme geometrice. Exte se remarca mai ales in ceea ce priveste designul liniilor, al formelor si al culorilor.

Rosul este regele necontestat al culorilor, cu vigoarea lui sacra. Cu diferitele sale nuante, de la cea a lacului japonez la carmin, Burgundia si ostentativ, Rosu preia literalmente reteta intregii colectii de modele de baza care transmit imaginea unei femei ce are o singura indoiala in mintea ei: daca sa se complaca in seductie chiar acum sau mai tarziu.

Rosul exceleaza pe fatade si temple impreuna cu opusul sau, Negrul, iar acesta reprezinta contrastul ideal pentru candoarea albului pur. C

ristalele Swarovski de lux sunt cele care pot reprezenta insa condimentele de lux pentru piesa finala. Dar, la fel ca toti cei care castiga prin perseverenta si atentie la detalii, Exte nu este diferit si confirma personalitatea sa invincibila prin intermediul a doua modificari neasteptate insa de succes pe aceasta directie.

Pe de o parte, renumitele linii drepte au devenit ulterior curbe, conferind un sentiment „”retro”” al anilor ’70 ochelarilor de soare cu lentile negre sau de culoarea chihlimbarului care inca se potrivesc cu piesele rosii suprapuse peste componente metalice. Pe de alta parte, o inovatie oarecum neasteptata: culoarea verde, aproape iconoclasta, dar acida in acelasi timp, functioneaza bine impotriva negrului pentru a confirma ca Exte este numele viitorului.

0 likes
Prev post: Cum obții o viză? Ghid pas cu pasNext post: Totul despre Eclipsa de soare – Ce Este și La Cât Timp Apare?

Related posts