Sondaje de temperatura

In ultimul timp cand auzim de temperatura aproape instantaneu se ridica problema incalzirii globale. Incalzirea globala, desi inca mai exista oameni care o neaga sau nu tin cont de avertizarile fizicienilor si meteorologilor, nu este un capitol de neglijat. Daca aceasta incalzire globala se adevereste in masura care este astazi doar la nivel de teorie intreaga planeta va avea probleme majore. Toate aceste probleme se pot diminua chiar de acum daca incepem sa fim mult mai atenti cu planeta. Daca incercam sa nu mai defrisam padurile fara sens sau sa poluam planeta cu diverse deseuri, etc, putem sa evitam o catastrofa.

In sondajele de temperatura care s-au facut in ultimul timp acestea au aratat indiferenta oamenilor fata de natura si nu numai. In cele din urma modul cu tratam planeta este o dovata certa a faptului cum ne tratam pe noi. Indiferenta fata de temperatura care este in crestere nu ajuta pe nimeni, mai mult, aceasta indiferenta se transmite. Ignorand avertizarile date, oamenii continua sa savarseasca acte care conduc la distrugerea planetei, incet dar sigur.

La sondajul de temperatura organizat in Aprilie 2009, 9 din 11 savanti si meteorologi au subliniat faptul ca traim pe o planeta care este bolnava. Deja polii au inceput sa se topeasca, iar rezultatul provenit nu este unul bun, anunta acestia. Daca aceasta topire nu se opreste cat de curand putem ramane doar cu o trista amintire a insulelor sau a porturilor marine. Asta nu este tot, unde apa nu afecteaza (ceea ce este greu de crezut) va afecta cu certitudine temperatura aerului. Aerul devenit irespirabil va duce la incetinirea si agravarea dezvoltarii vietii pe Terra. Inca nu este prea tarziu sa oprim acest cataclism, cel mai greu lucru este sa ne hotaram, apoi totul vine de la sine.

0 likes
Prev post: 5 Greseli de evitat cand alegeti o agentie de SEONext post: Ce este Sonda de Temperatură?

Related posts